Festival info

Festival

Datum & tijd
BONZAI CLASSICS vindt plaats op: 18 januari 2020. De deuren gaan open om 14:00 en zullen om 01:00 sluiten.
Locatie
Minimumleeftijd
BONZAI CLASSICS is een 18+ event. Zorg dat je altijd een geldig paspoort, ID kaart of rijbewijs bij hebt.
Legitimatie
Een geldige legitimatie in de vorm van een paspoort, ID kaart of rijbewijs is verplicht. Bij twijfel kan de beveiliging vragen om een geldige identiteitsbewijs te laten zien.
Lockers
Er zijn voldoende lockers aanwezig zodat je jouw spullen kunt opbergen. De kluisjes kosten € 6,- (exclusief € 5,- borg).
Munten
Iedere editie maakt BONZAI CLASSICS gebruik van unieke munten. De munten hebben iedere editie een andere kleur en opdruk en zijn enkel die dag geldig. Munten zijn te verkrijgen bij de kassa’s op het terrein en zijn na afloop van het event niet inwisselbaar.
Pinnen
Op BONZAI CLASSICS is geen pinautomaat aanwezig. Echter kun je wel munten aanschaffen middels cash of door met pin te betalen.
Oordoppen
We adviseren altijd om oordopjes in te doen. Dit om te zorgen dat je ook na BONZAI CLASSICS nog heerlijk naar muziek kan luisteren zonder ruis in je oren.
Selfiesticks
Helaas, pindakaas. Selfiesticks zijn ​​voor jouw veiligheid en die van andere bezoekers niet toegestaan. We raden je daarom aan geen selfiesticks mee naar de entree te nemen, deze zullen bij de entree in beslag worden genomen.
Professioneel foto apparatuur
Wil je jouw BONZAI CLASSICS ervaring op beeld vastleggen? Geen probleem! Kleine pocketcamera’s zonder verwisselbare lens zijn gewoon toegestaan. Het delen van de beelden mag natuurlijk op alle social media met de hashtag #bonzaiclassics. Professionele foto/videoapparatuur is niet toegestaan. Wil je vanuit een organisatie op professionele basis fotograferen of filmen, stuur dan een officiële persaanvraag naar info@minorityevents.nl.
Deodorant
Deodorant is vanwege veiligheidsredenen niet toegestaan en zal bij de entree dan ook worden ingenomen. Maar geen paniek, kleine deorollers zijn wel toegestaan en bieden een uitkomst.
Locatie tussentijds verlaten
Wanneer je de locatie verlaat is het helaas niet meer mogelijk om opnieuw binnen te komen. Bij bijzondere of onverwachte (nood)situaties kan de beveiliging hier een uitzondering voor maken. Vraag dus altijd even bij een van de medewerkers na of dit het geval is. En verder adviseren we vooral om binnen te blijven.
Lichamelijke beperking?
Eventcentre Aquabest is prima begaanbaar voor mindervaliden en alles is gelijkvloers.
Roken
Er is een speciale rookruimte ingericht waar er buiten gerookt kan worden. Op de locatie is roken inclusief e-sigaretten verboden. Het is toegestaan om een E-sigaret mee het terrein op te nemen, de vloeistof zal worden gecontroleerd door de beveiliging waarna toegang zal worden verleend. Navullingen voor E-sigaretten zijn niet toegestaan.
Voel me niet lekker
Wanneer je jezelf niet goed voelt, geef dit dan aan bij een vriend of vriendin. Er is een EHBO-post aanwezig tijdens het evenement.

Tickets

Vragen over tickets
De ticketverkoop van BONZAI CLASSICS verloopt via Paylogic. Heb je vragen omtrent je ticket of de aanschaf hiervan, stuur een mail naar info@minorityevents.nl.
Ticketverkoop via derden
We raden je aan om enkel tickets voor BONZAI CLASSICS te bestellen via onze eigen kanalen. Tickets die aangekocht worden via Ticketswap, Viagogo of andere externe ticketaanbieders bieden geen garantie op geldigheid. Tevens zijn deze tickets in veel gevallen duurder dan via de officiële kanalen van BONZAI CLASSICS.

Vervoer

Parkeren
Kom je met de auto? Er zijn meer dan genoeg parkeerplaatsen voor de deur bij het Eventcentre Aquabest. De kosten hiervoor bedragen €5,00 en kunnen alleen contant worden voldaan.
Pendeldienst
Ben je nog op zoek naar vervoer naar Bonzai Classics? Onze vrienden van Partyreizen hebben een goede oplossing voor je. Voor slechts € 7,50 (incl. fee) kun je met de pendelbus van Eindhoven CS naar Bonzai Classics en weer terug.

Contact

Contact
Als je vragen hebt adviseren we altijd om de Info pagina goed door te lezen, hier hebben we de veelvoorkomende vragen namelijk al beantwoord. Heb je een andere vraag? Stuur dan een mail naar info@minorityevents.nl. 
Persaanvraag
We willen alle fotografen en cameramannen die op BONZAI CLASSICS professioneel beeldmateriaal willen schieten vragen om contact op te nemen met onze pr afdeling. Stuur een officiële persaanvraag naar info@minorityevents.nl.

Get your Tickets now

Get your tickets