PENDELDIENST

Geen zin om met Bonzai Classics de BOB te zijn? Dan hebben wij de oplossing! Voor slechts €7,50 p.p. word je vanaf Eindhoven Centraal Station voor de ingang van Bonzai Classics afgezet en natuurlijk weer veilig teruggebracht. Zo kun je optimaal genieten van Bonzai Classics!

Eindhoven centraal station: Opstapplaats Professor Doctor Dorgelolaan. 

Vanaf het centraal station van Eindhoven rijdt er tot 17:00 uur elk uur een bus naar de Eventcentre Aquabest. De pendelbustickets zijn niet verbonden aan bepaalde tijden, kom dus wanneer je wilt! Let wel op, want VOL=VOL. De bussen staan opgesteld op de Professor Doctor Dorgelolaan ter hoogte van de gele bowling kegels nabij Station Eindhoven Centraal.

Ben je uitgefeest? Vanaf 23:15 uur staan de bussen weer voor je klaar om je veilig terug te brengen naar Eindhoven centraal station.
Let op! Onderstaande tijden zijn indicatie tijden, bij drukte zullen er meer bussen rijden.

Heen
Rit 1: 14:00 uur
Rit 2: 15:00 uur
Rit 3: 16:00 uur
Rit 4: 17:00 uur

Terug
Rit 1: 23:15
Rit 2: 00:15
Laatste rit: 01:30

Tickets
Tickets voor een retour met de pendelbus kosten slechts €7,50 p.p. Let op! Zorg dat je online een boeking aanmaakt. Ter plaatse een ticket kopen kost namelijk €10,- p.p. Wil je verzekerd zijn van een plek in de Bonzai Classics pendelbus? Bestel dan snel je retourtickets!